Halve-dag-vogelsafari (Corona-proof!) - vogelboulevard

Vandaag bezoeken we de beroemde Vogelboulevard van Texel. We verzamelen op de parkeerplaats bij Utopia, op de hoek van de Stuifweg en de Lancasterdijk. Als je niet beschikt over eigen vervoer, kun je in het vak 'Opmerkingen' een aanvraag doen om te worden opgehaald door de Vogelsafaribus (van je vakantie-adres op Texel of van de boot, kosten €10,- per enkele reis per adres). NB. vanwege de Corona-maatregelen is hier slechts beperkt plaats voor. Je krijgt zo snel mogelijk bevestiging van je aanvraag. Je ontvangt dan ook bericht hoe laat je wordt opgehaald.

Eveneens vanwege de Corona-maatregelen heb ik beperkte mogelijkheden voor catering. Ik kijk de komende tijd wat er mogelijk is en hoe het bevalt.

We bezoeken enkele vogelrijke natuurgebieden en maken hier en daar een lichte wandeling. We zien de mooiste vogels die Texel op het moment te bieden heeft! In de Vogelsafaribus zijn verschillende Zeiss-verrekijkers te leen. Je kunt één of enkele modellen uittesten tijdens de vogelsafari.

NB. je kunt, als je wilt, ook op een andere plek worden afgezet dan waar je wordt opgehaald. Geef dit in het vak 'Opmerkingen' of bij aanvang van de vogelsafari aan.

Details

Startdatum 23 mei 2020 14:00
Einddatum 23 mei 2020 17:00
Max. deelnemers 10
Ingeschreven 2
Aantal plaatsen 8
Sluitingsdatum 22 mei 2020 20:00
Helaas, je kunt je niet inschrijven voor deze vogelsafari. Ga terug en boek een ander moment.